torsdag 26. mars 2009

Scrapbook Express Grand Prix nr 2

Oppgave 2 var:
Lag en LO preget av grafikk og rene linjer. Ingenting får lov til å stå på skakke. Dere får lov til å bruke 2 stk pynt på denne LO’en, men dere får ikke lov til å bruke blomster. Det skal også være minst 3 forskjellige fonter/boksavtyper på denne LO’en.

HJELP! var det første jeg tenkte. Også uten blomster? Hvordan skal dette gå? Men etter litt tenking og planlegging ble resultatet denne:
Da fikk jeg 8 telefonstemmer og 10 DT-stemmer. Så nå ligger jeg på en 5. plass. :) Og med 56 deltakere er jeg jo superfornøyd :)

eg har brukt:
Bazzill kartong
Junkitz mønsterark
Journaling fra AstridS
Blonder
MM tiny alphabet
Provocraft alfabet
Foam thickers

Da har jeg tid til å skrive igjen

Lenge siden jeg har skrevet her. Har vært en smule travelt, men nå er jeg klar igjen :)

Jeg er forresten med i en konkurranse på ScrapbookExpress, nemlig Scrapbook Grand Prix. Det er en konkurranse som går over 9 uker, siste uka er det finalistene som er med.
Første oppgave var å scrappe en cluster LO. Og her er resultatet:
Jeg fikk 11 telefonstemmer og 10 DT-stemmer, så da lå jeg på en delt 3.plass. :) :)

Jeg har brukt:
Grå kartong
MM maling
Bølgepapp til å stemple med
Prima blomster
Rund og ugle brads
Autumm leaves clear stamps
Tag
Magic mesh
Binders
Vinyl chipboard
Klisterbokstaver fra en lokal hobbybutikk
Ricrac bånd
Bling hjerte

torsdag 12. mars 2009

Test

Dette er et test innlegg

søndag 1. mars 2009

Så var helga på hell

Utrolig hvor fort disse helgene går. De har jo omtrent ikke begynt før de over. Men det har jo skjedd litt for min del denne helga. Fredag var jeg på scrappetreff sammen med deler av SSK (det er det vi kaller vi herfra som scrapper sammen :) ) og var det hele kvelden. Var effektiv da, fikk lagd 3 LOer og begynt på 1. Vi holdt på til klokka var 2.30. Så kjekt har vi det sammen. Var rimelig trøtt når jeg måtte stå opp med gullet kl 7. Men det ble en time på sofaen senere da. :) På kvelden var jeg i bursdag/innvielsesfest hos en kollega. Kjempekjekt. Vi endte opp på nattklubb til slutt, lenge siden jeg har danset så masse. Heldigvis var det min tur å sove lenge i dag så da sov jeg til kl 12. Det gjorde godt. I dag er det bare en sløvedag inne for været er skikkelig surt ute. I kveld skal jeg gjøre ferdig den LOen jeg begynte på på treffet.

Ja, og så har jeg bestilt meg en MeiTai Babyhawk fra lotusbarn. Denne typen her. Syns den er rålekker, og så må jeg ha noe som sambo også vil gå med :)