onsdag 31. mars 2010

{Pakke i posten}

Det er alltid kjekt når jeg kikker i postkassen og der ligger det en posthentelapp. Ekstra kjekt når det er nye klær til gullet. Denne gang har jeg bestilt fra en (for meg) ny nettbutikk som også driver med homeparty; www.pompdelux.no Utrolig mange søte klær til en billig penge. Her er noe av klærne jeg bestilte:

Kjole, tights og genser i lilla

Lilla tunika

Grå tunika og genser og tights i pudderfarge

Lilla hettegenser


Nå er de i vaskemaskinen og jeg gleder meg til å ta de i bruk.

tirsdag 23. mars 2010

{Bursdagsmuffins}

Var i bursdag hos niesen min og da hadde jeg med disse. Kjempesøte, både å se på og å spise. Er vanlige muffins toppet med farget smørkrem og kakepynt. De falt hvertfall i smak hos IJ som dere ser.


Oppskriften fant jeg her. Og smørkremen fant jeg her.

Mmm, det er godt med muffins! Mitt søte kakemonster!
Legg forresten merke til den gule stjerna på overleppa, hihi

mandag 22. mars 2010

{Strikkevest nr 2}


Kom på jeg hadde glemt å legge ut bilder av den andre strikkevesten jeg lagde. Fulgte samme oppskrift som denne, men strikket glattstrikk istedenfor ribbestrikk. Jeg har også laget et skjørt som passer til, men det har jeg ikke bilde av.

{Har du lyst på du og?}


Så ikke dette lekkert ut vel? Ta deg en titt inn til LilleMi's blogg du og. Hun har en kjempelekker blogcandy gående :)

{Dotrening}

En gang jeg var på Sparkjøp kom jeg over denne doringen. "Kjekt å ha", tenkte jeg og la den i kurven. Lite visste jeg at den skulle bli i bruk så fort! IJ fant nemlig ut at den var jo så kjekk å sitte på så da kunne vi jo like godt teste den ordentlig ut på doen. Så nå er det blitt rutine at hver kveld før leggetid så sitter hun på doringen. Og jammen har det kommet både bimmelim og bimmelom. :) Har forresten gått til innkjøp av Babybjørn sin doring nå, litt bedre passform på den. Så den gamle sitter Månki (koseapekatten) på mens IJ sitter på den nye. :)

Bare en liiiiiten smule stolt og fornøyd der hun sitter... :)

fredag 19. mars 2010

{Fredag i dag}

og det vil si at om nøyaktig en uke så drar jeg til Bergen for å besøke min gode venninne Gunnvor! Hurra!! Gleder meg kjempemasse!! Det er så altfor sjeldent vi treffes, men når vi gjør tar vi det igjen! Gleder meg til til Nummer Tre Inn døra! ;) Snaaaaaart....


torsdag 11. mars 2010

{Strikkedilla}

Hadde noen sagt til meg for ca 1,5 år siden at jeg skulle sitte og lete etter nye strikkeprosjekter det ene etter det andre, ja da hadde jeg ledd høyt! Så usannsynlig hadde det vært! Det begynte med et vognteppe i ull når jeg ble gravid. Helt enkelt, stort og godt i perlestrikk. Så begynte det å balle på seg, og siden den gang har jeg laget 11 sitteunderlag, 8 vinposer, et vognteppe til, ett par tøfler, en strikkebukse, 3 vester til Ida Jeanette og et skjørt, og nå har jeg jammen begynt på en genser også. Men det er jo så gøy!! :) Kanskje jeg til og med klarer å avansere meg litt etterhvert og strikke mønster også?
Så hvis du har en enkel oppskrift liggende på barnetøy så send meg gjerne en link.

lørdag 6. mars 2010

{Noen gamle kort}

Sitter og rydder i bildene på laptopen...ja, hva mer fornuftig kan en gjøre en lørdagskveld? ;) Uansett, kom over disse heller dårlige bildene av noen kort som jeg laget i fjor. De er tatt med mobilen så fargene er ikke helt korrekte da :)

Kortet jeg lagte til et vennepar som giftet seg i 08.08.09



Ideen til å tegne slike blomster har jeg sett i et blad.

Dette var et bestillingskort

torsdag 4. mars 2010

{Se så flink!!}


Ida Jeanette har laget dette kortet til tremenningen sin som ligger på sykehuset. Hun har også malt bakgrunnsarket selv, hihi. Og hun fikk velge hvilke bildet somn skulle på og selvfølgelig feste de på kortet. Hun var veldig forundret over klistermerkene som ikke trengte lim og som hang fast på den ene fingen hele tiden. ;) "Oj!!! Ojaaa!!" :) Og hun var klar for å lage flere også, så kanskje det er en kommende scrapper jeg har i hus?