søndag 11. oktober 2009

{Brann!!}

For nøyaktig ei uke siden trodde jeg jammen at huset skulle brenne ned. Fytti det var skummelt! Jeg satt og brant noen papirer siden pappdunken ute var full og jeg ville ikke risikere at de blåste utover hele nabolaget. Så, lang historie kort, et papir skled ned inn i den luka under peisen og tok fyr i andre ting som lå der. Jeg fikk dratt det ut og hentet brannslukningsapparat for det begynte å spre seg! Heldigvis slukket brannen veldig fort og det ble bare mindre skader i parketten. Den skal vi nå skifte og taket må males. Men det værste var egentlig alt støvet etter brannslukningsapparatet. Absolutt ALT måtte vaskes, fra minste detalj, alle cdene i stua til tupperwaresboksene inni kjøkkenskapene. Vi fikk heldigvis sove hos mamma mens det værste stod på, og vi hadde noen lange vaskeøkter til langt på natt. Vi valgte å gjøre det selv, for å kunne vente på forsikringsoppgjøret kunne ta litt tid og vi ville fortest mulig inn i huset igjen.

Her sitter IJ foran peisen og leker. Litt svimerke i parketter stopper ingen ;) Det kan pusses ned, men det blir enda mer jobb enn å bytte den, for da må alle møblene ut og plasseres på lager imens, og la meg ikke begynne på alt pussestøvet.

TVen står på golvet i vente på å bli støvsugt, og lille mikroskopiske tven er plassert der midlertidig. Gardinene er tatt ned for å vaskes, putetrekkene er til vask og sofaen er renset og endelig tørr.

3 kommentarer:

  1. Uff for en skremmende opplevelse - godt det gikk så bra. Men ja sånn pulver trenger inn i absolutt alt!!

    SvarSlett
  2. Bealor: Ja så nå har vi gått til anskaffelse av skumapparat, hvertfall til 1. etg. Og hører rykter om mulig brannteppe til jul. Skal ALDRI bruke pulver apparat om det er opp til meg igjen!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. :)
Det setter jeg stor pris på.