mandag 28. desember 2009

{Jul}

Og vips, så var jula over! Men det betyr jo ikke at det er slutt på fest å moro, ånei, så langt i fra :)
Julaften feiret vi hjemme hos oss for første gang. Det gikk kjempefint, maten ble vellykket og hele kvelden gikk knirkefritt. Vel, hvertfall helt til nissen kom. Ida Jeanette syns det var kjempe-skummelt med denne personen som kom inn og så egentlig kjempeskummel ut. Ikke hjalp det med pakke heller...til å begynne med. Men når nissen var gått DA var hun klar for å åpne mer pakker. Men til slutt tok søvnen overhånd og hun kapitulerte i senga med Månki i armkroken.
Ellers har vi vært hos svigerinnen min og familien 1.dag på koldtbord, og hadde svigerfar på ribbe her 2.dag, og 3.dag var vi hos bror min og spise taco sammen med andre bror min og familiene deres. Så i dag har vi bare sløvt og lekt masse med lekene IJ fikk.

Fiiiine prinsessa i prinsessekjolen

...Og DER kom nissen... dakar...

2 kommentarer:

  1. Hehe, vi hadde en også en ung dame som var særdeles mistenksom mot denne mystiske personen i rødt. Kom ingen tårer heldigvis, men det var pappa som måtte ta i mot gaven mens den nevnte unge dame trykket seg så langt inn i armkroken hans hun kunne komme ;o)

    SvarSlett
  2. Hehe, ja de er skumle de. Små nisser i vinduet og litt større på gulvet er helt greit, men når han plutselig var stor OG beveget seg OG snakket, ja da ble det nok for mye av det gode.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. :)
Det setter jeg stor pris på.