onsdag 30. juni 2010

{Kristiandsand og dyreparken}

Forrige uke satte vi kursen for Kristiansand og nærmere bestemt dyreparken. Det var oss 3 og svogeren min. Vi hadde på forhånd kjøpt inn dvdspiller til bilen, greit å ha i bakhånd hvis det skulle bli litt for kjedelig baksetet. Men det hadde vi ikke hatt behov for, IJ er jo en drøm å ha med på biltur. Vi hadde en liten pause og en lang pause hvor vi spiste lunsj, da med mammas rundstykker, selvfølgelig! ;) Og med kokt egg i sekken.
Dagen etterpå var i dyreparken og vi storkoste oss alle sammen. For IJ var det kjekkeste å kjøre toget, tett etterfulgt av å hoppe i hoppeslottet. :) Men det var jo gøy å se løvene, apene, slangene og "Gang" som da er Franklin, for vi så jo en skilpadde, hehe. Og uheldigvis var tømmerrenna nede for den hadde tekniske problemer så den fikk vi ikke kjørt. Men hvem vet, kanskje vi får oss en til tur i sommer, og kan da prøve både tømmerrenna og badeland.

Det å strekke på beina har ulike betydning om en er liten eller stor :)

Nå skal det bli godt med litt mat og drikke

I det vi kom inn i dyrehagen var det tid for løvene og få mat


Se, jeg er like kul som onkel!!!

I hoppeslottet er IJ i sitt ess! :)

Litt turistbilder må man jo ha :) Her inne hos apekattene.

Uten mat og drikke duger helten ikke

Tøffe tøffe toget gjennom berg og dal...

Det var kjekt inne hos geitene helt til de skulle ha mat. Da ble de så ville og hoppet rundt så da ble IJ litt skeptisk ;)

Det er tøft å "kjøre" traktor med pappa

Onkel viser IJ grisene, kjempestas :)

Etter en lang dag i dyreparken er det godt å slappe av med litt godis og slenge beina på den nye Blobb puta.2 kommentarer:

  1. Så mange flotte bilder! Ser ut som dere hadde det supert både liten og stor! :)

    SvarSlett
  2. Å, det så ut som en skikkelig koselig tur! Masse fine bilder og mange artige opplevelser for liten og stor, herlig :o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. :)
Det setter jeg stor pris på.