fredag 28. januar 2011

Strømstans

I går kveld gikk plutselig strømmen her hjemme. Trodde først det bare var hjemme hos oss, overbelastning av et eller annet slag, men så jo fort at hele nabolaget var mørklagt. Så da var det bare å tenne alle telys, stearinlys og kubbelys som står sirlig plassert rundt i huset. Og det var nå vi virkelig skjønte nytten av alle lommelyktene vi har fått av svigerfar opp gjennom tidene. :) Gullet syns ikke det var fullt så kos når rommet ble mørkt og ble litt lei seg, og da var det godt hun har ny, stor seng sånn vi kunne ligge litt sammen med henne. Og da ble det jo bare kjempekos syns hun! Og vi også :) Etter ca 1,5 time var strømmen tilbake, men vi valgte å ha det litt mørkt med stearinlysene på; er jo greit når en kan bestemme det selv. :)

Fine krukka vi fikk av svigerinnen min og familien når vi feiret jul gjorde sin nytte som lyslykt når sviblene var ferdig blomstret.

1 kommentar:

  1. Ja, det er egentlig ganske koselig å sitte i mørket med masse stearinlys og TV'n av. Men aller best er det jo når det er valgfritt, ikke fordi man MÅ når strømmen går... ;o)

    Gdd helg!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. :)
Det setter jeg stor pris på.