Jeg har fått en oppskrift på hjemmelagde knekkebrød av Hanne på barselgruppa, og hun sverger på å at de er kjempegode!! :D Og jeg tviler jo ikke et sekund på det, for det er jo bare godsaker som skal i. Så etter litt styr for å få tak i Fiberhusk skulle jeg og Gullet bake knekkebrød. Hun malte mandler, helte frø i koppen og blandet som bare det. Og ekstra kjekt var det å klappe ut den klissete røren med slikkepotten. MEN, som den ivrige kokken jeg er, glemmer jeg jo å ha bakepapir på brettene!! *klaske hånda i panna!!* Så det er ikke mange knekkebrød vi fikk! Men la oss snu det til noe positivt: Nå har vi sååå masse hjemmelagd MUSLI!! Hihi.
Ser det ikke godt ut vel?
Her er oppskriften på
Hannes knekkebød (eller musli om du vil ;))
Du trenger:
Linfrø
Sesamfrø
Solsikkekjerner
Malte mandler
Fiberhusk
Salt
Sett ovnen 160 grader varmluft.
Ta 1 kopp med: Linfrø, sesamfrø, solsikkekjerner og malte
mandler.
Bland i 2ss fiberhusk og 1 ts salt.
Ta i 5 dl vann og la det svelle i 10-15 min.
Fordel blandingen ut
på 2 stekebrett.
Sett 1 brett oppe og 1 brett nede og stek i 35 min.
Ta de ut og rut i ønsket størrelse.
Bytt så plass og stek i 35 nye minutter.