mandag 28. september 2009

{Bryllupsfesten vår}

Lørdag 26.09 kl 18 braket det løs - vi feiret bryllupet vårt! Dvs, vi viet oss jo 29.04 i år på tinghuset, men selve festen feiret vi på lørdag. Vi startet med fotografering hos Arild Hjelm. Han er jo bare så fantastisk. Håper bare bildene blir deretter også, selv om hverken jeg eller mannen er spesielt fotogene. På festen serverte koldtbord fra Edmund Ims, og senere spiste vi maaaange deilige kaker. Jeg er helt overveldet over hvor fantastisk familie og venner vi har. Vi lo og vi gråt, og vi skjemtes og flirte. Herlige taler og skjønne sanger. Eldste bror min hadde med seg gitaren og spilte Eric Clapton's "Wonderful tonight" og da var nesten ikke et øye tørt. Det var litt ekstra spesielt siden det var en av pappas favoritt-sanger. Svigerfar hadde med seg keyboardet og spilte opp til dans også, så det var kjempegøy! Nevøer og nieser var vel de ivrigste på dansegolvet, og etterhvert laget de catwalk og poserte litt, hihi. Og gavebordet var jo omtrent fra en annen dimensjon. Fytti, så mye lekkert!! Så nå er det bare å finne plass til de. :) Har kun noen få bilder foreløpig fra dagen for vårt kamera gikk tom for strøm, og de andre har jeg ikke sett ennå. Men herer noen smakebiter.

The happy couple :D (Og mannen vil fortsatt ikke på nett ;) )

Her vi sammen med forloverene våre
Sånn pyntet vi lokalet

Slik så en kuvert ut, hadde noen nydelige bordkort vaser med rød rose og brudeslør oppi

onsdag 23. september 2009

{Kun TRE dagen igjen}


Ja, da er det bare tre dager igjen til bryllupsfesten! Hjelpes! Har det meste under kontroll, men det er jo alltid noen sånne småting i siste liten som trenger litt mer tid enn planlagt. Ta bare det å kjøpe brus f.eks. Vi har tenkt å ha 0,5 liter flasker som kan stå på bordene, men det er jo ingen plass det går an å få tak i kasser med brus! Alltid er det bare kasser til 1,5 liters, og det er jo ikke passende på bordene. Også er det det kapittelet med å ordne med musikk. Jeg har jo vært så lur å pakke ned mesteparten av cdene så her må vi improvisere. Heldigvis er kakene i boks, frisørtimen, klærne er ferdig, må bare stryke skjorta til mannen og hen haug med duker. Puh! Nei, har visst ikke tid til å sitte her alikvel... :)

søndag 20. september 2009

{Hverdagsglimt}

Tidlig høst er jo perfekt for å være ute. Det er sol, det er passe vamt og en har fortsatt energi igjen fra sommeren. Klart, det kommer jo en regnbyge eller fem innimellom, men det er jo høst så hva annet kan en vente? :) Jeg er så heldig å bo på en plass med mange turområder, så når været er som det er, ja da er vi ute og koser oss. Her er noen glimt av arveprinsessa.

På tur rundt Mosvannet sammen med tante. Alltid kjekt å se på endene.

Gøy å grave i sandkassen på terrassen, og spise litt sand når mamma ikke ser ;)

Ikke alltid like lett å få spaden til å treffe oppi bøtta...

Her er vi på tur til Vaulen sammen med Cathrine og gutten hennes på barselgruppa. Nydelig vær og koselig selskap, en herlig dag.
Full fart i dissa er kjempegøy!
IJ og kompisen sin, M
"Hey, har du og sånnein bolle?"
"Men eg tror aligavel at min e best!" :)

lørdag 19. september 2009

{To nye LOer}

Her er de to nyeste LOene i bunken. Ofte er det vanskelig å komme i gang, men når jeg så er i scrappemodus er det vanskelig å komme ut igjen. :) Den øverste LOen hadde jeg planlagt en stund, men så fant jeg ikke de rette bildene så den ble liggende på is. Men når jeg så kom over de hvor IJ har sløyfe i håret passet de jo perfekt.

Jeg har brukt:
Hvit bazzill
DCWV mønsterark
Hambley
Prima tape
Vinyl thickers
Glimmermist, bubblegum
Hama perler
Versacolor, Pinecone
Diverse knapper



Her er bildet tatt når jeg og Elisabeth77 var på babykino for første gang og så Body of Lies, som øvrig ikke var en god film å se når en skal underholde en baby samtidig. Vi koste oss så masse så det ble til at vi gikk ett par ganger til.

Jeg har brukt:
Bazzill kartong
Ukjent mønsterpapir
Prima tape
Thickers
Ticket
Journalingcards

lørdag 12. september 2009

{Sweet little girl}

Endelig fikk jeg brukt disse arkene som har ligget så lenge. Men jeg syns de er så fine at jeg nesten ikke har turd å bruke de. Men endelig fikk jeg gjort det, og det samme gjelder egentlig bildene også. De har jeg ikke heller visst hvordan jeg skulle gripe fatt i. Men så ble resultatet.

Jeg har brukt:
Ark fra Best Creation Inc.
Magic Mesh
Diverse Prima blomster
Ticket
Overlayen husker jeg ikk hvor er fra
Bling hjerter

{Konkurranse hos Foreldremaualen}

Da pågår det en konkurranse hos Foreldremaulen hvor du kan vinne klær fra MeMini. Siste frist er i dag, så skynd dere å bli med. Alt du trenger å gjøre er å linke til de i bloggen din, samt si om det er noen andre klær enn de som Campadre.com allerede du kunne tenkt deg.
Mange nydelige klær der. :)

torsdag 10. september 2009

{Hjerter i luften}

Det er tydelig at dette har vært året for brylluper. Jeg har giftet meg, svogeren min har giftet seg, ei venninne har giftet seg...og andre også, men det er de jeg har vært med i. Så da har det jo selvfølgelig blitt litt kortlaging også. Jeg fant inspirasjon til kortet på www.familieskatter.no og jeg likte det så godt så da lagte jeg likesågodt noen like :) Og siden jeg sitter på den gamle, nye laptopen min (som har vært på reprasjon to ganger) er det ingen programmer på så jeg har forminsket i paint, og bildene er tatt med mobil, så dette blir et spennende resultat. :)

Dette er et bestillingskort.

Dette lagte jeg til Silje sitt bryllup.

Jeg hadde limt et bilde på innsiden og brukt overlay i midten av forsiden.

søndag 6. september 2009

{Sommeren er definitivt over}


Ja, da er det vel ingen tvil lenger. Sommeren er over og høsten har kommet. Hadde det ikke vært for at vi var på Mallorca ei uke i sommer, hadde jeg jammen følt meg snytt for sol. Men, vi kan ikke gråte over spilt melk, så jeg får heller nyte tiden som er nå. Høsten er jo herlig med alle fargene som kommer i naturen, herlig ruskevær som da igjen gjør det ekstra godt å sitte inne og tenne stearinlys og bare kose seg. Og vil en ut er det bare å iføre seg fullstendig regntøy og aller helst sydvest og bare nyte det. Så her er et lite gladbilde fra sommeren mens regnet pisker på vinduene.