fredag 30. juli 2010

{One mans trash...}

Min søte venninne Elisabeth var for en tid tilbake i Kina. Der kjøpte hun denne superlekre kinakjolen til ei venninne som, tro det eller ei, ikke ville ha den! *sjokka* Men når Gullet ble født så fikk vi den, og vi tok imot den med den største glede! Nå har den hengt i skapet i snart to år og endelig kan vi bruke den! Se bare hvor søt den er, ja modellen er jo ikke noe å kimse av hun heller :)


Ha en fin, fin helg alle sammen!

torsdag 29. juli 2010

{Evig din}

heter denne lekre glasskulpturen fra Magnor vi fikk til bryllupet vårt av svigerinna mi og mannen. Den stod øverst på ønskelista og den er sååå lekker.
Og siden det er 15 måneder siden vi giftet oss
passet det så bra å legge ut bilde av den i dag, hihi :)

"To sjeler har blitt forent i en endeløs pakt. En pakt mellom mann og kvinne.

Evig din – en kjærlighetserklæring."

onsdag 28. juli 2010

{Kosedress}

Her er IJ 7 måneder og poserer villig til mamma-fotografen :) Men det var litt av en utfordring å få et greit bilde av henne inni drakten, for hun dro jo bare opp jakken, hehe.
Egentlig er det vel et gutteplagg, hang på gutteavdelingen, men _måtte_ bare ha det.

tirsdag 27. juli 2010

{Sommer idyll}

Når sommerværet uteblir, er det greit å kunne mimre litt om fjorårets solfylte dager, selv om de også var få.
Her er IJ 11 måneder og vi er på besøk hos farfar. Kjempekjekt å krype rundt på den store plenen og leke litt med ripsbuskene.

søndag 25. juli 2010

{Ei krone her og ei krone der}


"Å, du gode sparegrisen min, kom skal du få tiøringen din.."
Er det ikke noe sånn den gamle visa går? Vel, på Gullet sin sparegris (spareekorn for å være korrekt) er det lite med tiøringer, men en hel haug med andre mynter. Hun har i løpet av sommeren fått stor interesse for å putte penger på sparegrisen, og hører hun lyden av klirrende mynter, ja da kommer hun springende med hånda ut og sier "penge!" ;)
Ene dagen hun fikk putte på noen kroner, ble hun litt vel ivrig med ristinga etterpå, den har jo blitt tung nå etterhvert må skjønne, glapp hun taket og sparegrisen datt i gulvet og knuste og ALLE pengene lå strødd utover gulvet!! Hun ble såklart veldig lei seg, men sorgen var kortvarig når jeg tok ned sparegrisen (nå en ordentlig gris ;) ) i porselen som hun kunne putte pengene på. Men nå får hun ikke lov å riste på den etterpå, nå settes den fint på hylla til neste gang det skal puttes penger på...

fredag 23. juli 2010

{Nytt bord i stua}

Og med en gang tenker du kanskje at jeg kanskje har fått nytt spisebord, eller kanskje et stilig konsollbord... men denne gangen (eller er det kanskje ikke alltid det?) er det Gullet som har fått seg nytt bord og to stoler.
Kjøpt på Ikea. Var egentlig ikke et slik jeg skulle ha, men når jeg så det falt jeg helt for det. Bygget det sammen og dekket bordet mens hun sov, og gledet meg til det ble morgen. :) Og hun ble jo kjempeglad og satte seg med det med en gang, og fikk til og med lov å spise frokosten sin der, hehe.
Ikke et bomkjøp hvertfall :)

Ferdig dekket med LaaLaa tilbords, og venter på at Gullet skal komme og teste det ut.

Mmm, godt å spise på nybordet :)

onsdag 21. juli 2010

{Soltur til Forsand}

Forrige onsdag dro jeg og Gullet til Forsand for å besøke min skjønne venninne Kathrine. Skulle se den nye leiligheten hennes. (Nyyyydelig var den forresten) Og været viste seg fra sin beste side og det ble knakende varmt så vi måtte omtrent flykte litt inn i skyggen! Gullet fikk bade i en liten balje og storkoste seg. Og så fikk hun jo ha mange leker oppi, og det var nesten det kjekkeste, hehe. Etter en stund måtte vi kjøle oss ned med litt is, herlig!

Men det som satte mest inntrykk hos Gullet er at vi stoppet med et jordet så hun fikk se på noen kuer (ja, jeg vet det heter kyr!) som stod der. Og da løftet den kua som stod rett med gjerdet opp halen og bæsjet!! Kjempespennende syns hun, hehe. Så når jeg spør henne i ettertid: "Husker du når vi var på Forsand hos Kathrine, hva gjorde vi der?", svarer hun "Møøø, bæsja!" :)

Takk for en super dag, Kathrine, vi kommer snart igjen!


mandag 19. juli 2010

{E ve te Bergen, ve te Bergen me d samme..}

Ferien er enda ikke slutt, hurra, så vi tar en liten tur til Bergen. Planen er akvariet og hvis været er tålig bra, forhåpentligvis en tur i Fløybanen også. Og ikke minst får jeg hilse på min søte Gunnvor igjen.
Og forrige gang jeg var hos henne forelsket jeg meg i disse nydelige grønne converse skoene som uheldigvis ikke ble med hjem i kofferten. For har jeg funnet de noen plass her hjemme? Nope! Me like and me wanna!!! :)
Bergen, here we come!! :D

{Øvelse gjør mester}

Se, nå har snuppa mi fått så langt hår at jeg kan lage pariserflette!! Men det er jo så mykt og deilig at det er ikke så enkelt å få det til. Heldigvis får jeg lov å dille med håret når hun ser barnetv (les: noen minutter med Postmann Pat eller Mummitrollet på dvd). Neste gang blir det nok enda bedre og ikke fullt så skjevt :)


{Baby-antrekk}

Se på det søte antrekket jeg kjøpte på Name It til en av mottakerene av babykortene lenger nede på siden.
Skikkelig herlig i beige, lyseblå og hvit.
Håper det faller i smak. :)

Ble litt lyst bilde, buksa er mer brun enn det bildet viser

Her er fargene mer korrekte. Og ved siden av den lyseblå stripen er det mørkeblå, så her passer alt til :)

fredag 16. juli 2010

{Noen LOer}

Forrige uke var jeg en tur hos Elisabeth og da måtte vi jo selvfølgelig scrappe litt. :)
Men etter en stund så ble vi litt stuck med bildene vi holdt på med, så vi byttet rett og slett LO. Hun scrappet mine bilder og jeg hennes, og LOen ble jo bare superfiiiiiin! :) Tusen takk Elisabeth *klem*

Bildene er tatt når IJ er 5 måneder og leker med "keyboardet" sitt. Kjempekjekt å trykke å slå på så det lager lyd, men plutselig oppdaget hun en merkelapp som hang på og brukte lang tid på å utforske den. :)

Det er gøy å utforske avisene.

Her er den som Elisabeth lagte - ble den ikke fin vel? :)

torsdag 15. juli 2010

{To babykort}

Her er to kort jeg har laget som skal gis bort i barselgave. De er nesten identiske, kun byttet ut BABY med navnet til prinsen på det andre kortet.

Vet ennå ikke hva den lille prinsen skal hete derfor skrev jeg bare baby :)


mandag 12. juli 2010

{3 nye LOer}

Plutselig har scrapp-ånden kommet over meg, så i iveren har jeg laget 3 LOer.
Har en hel del bilder som ligger klar for å scrappes, så jeg får utnytte scrappelysten nå når den endelig er her. :)


Bildet er tatt juni 2009 hvor vi har tatt en tur til Prekestolhytta.
Dette bildet er tatt fra samme turen og IJ har funnet Jan sine solbriller! Alltid greit å låne andre sine, men sine egne kaster hun fort av seg. ;)

Disse bildene er også tatt i juni i fjor hvor IJ får bade i badebasseng på terrassen for første gang :) Og det var helt storveis! Tittelen er det IJ sier nå når hun skal bade, bade bade baaaaadeeee. :)



tirsdag 6. juli 2010

{Bloggurat}

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

{Sneakpeak vol. 2}

Her kommer nok en liten sneakpeak.
Her ser du veggen, min lekre blå vegg i bakgrunnen av min vakre IJ som ikke helt har funnet ut hvordan hun kan smile på kommando uten å lage fjes. ;)
Og det flott lyse gulvet mitt kan også skimtes.
Ser du at teppet matcher veggen? ;)
Flere bilder kommer når vi har listet langs gulvet.

Den kule, lilla figuren IJ holder er "Blob". Hun la sin totale elsk på han i Kristiansand så den snille onkel Ø kjøpte den til henne. Har aldri sett henne bli sååå begeistret for noe noengang!


mandag 5. juli 2010

{Sneakpeak}

Vi er i skikkelig oppussingsmodus for tida, hvor vi skifter parkett i stua og kjøkkenet, samt vi maler vegger, tak og lister. Og det blir sååååå fint!! :)
Her er en liten sneakpeak på hvordan det vil komme til å se ut.


fredag 2. juli 2010

{Ny parkett}

Hva er vel en sommer uten noen større oppussingsprosjekter? :)
Nå er det stua som skal til pers etter det lille brannuhellet i vinter. I går malte vi taket og listene hvite, i dag skal vi male veggene Latte (som forøvrig er den samme fargen som Lys Antikk for de som ikke visste det sånn som meg ;) ) og en fondvegg i en lyseblå.
Gleeeeeder meg til det blir ferdig!
Ikke minst skal vi jo legge nytt fulv siden det er der den største skaden er.
På bildet under her viser det gamle gulvet og det nye.

Tv. Sånn parketten så ut når den var ny
Midten. Den nye parketten (Eik Robust Hvit)
Th. Den gamle parketten, gulnet og med spor av svimerke